За нас

music art center_FВ  Мusic art center се обучават и свирят, както начинаещи  така и  напреднали  музиканти от различни възрасти.

Без конкуренция в София школата предлага обучение по различни музикални инструменти като китара, пиано, флейта, укулелецигулкасолфеж, теория на музикатаарфа и мн.други.

Центъра предлага изучаване на различни инструменти, както за удоволствие и забавление, така и за подготовка и приемане  в музикални училища и академии.

Предлагат се различни програми и услуги за нашите ученици:

Основната цел на нашата работа е дадем качествено обучение по всички дисциплини. За тази цел сме събрали едни от най-добрите квалифицирани учители в своята сфера.

colageУниверситетски преподаватели, доктори по музика и рисуване, магистри по музикални инструменти, както и инструменталисти и студенти изявяващи и преподаващи на различни места.

Всички наши ученици китаристи могат да вземат участие в популярния Младежки китарен оркестър „София„, където развиват много умения и натрупват опит.

 

Kitaren orkestur

Концерт в НДК

Всяка година учениците участват в концерти организирани от школата а най-добрите взимат участие в различни конкурси и фестивали в страната.

grupovo obuchenie

Китарния оркестър

Има възможност за съботно-неделни часове, както и уроци през лятото и ваканциите.

Музиката освен приложна и практическа роля има нещо по-дълбоко и голямо а именно да възпитава, обогатява и изгражда духовното в човека. Характерно още за древността било идеала за музиката като могъща сила, способна да въздейства както върху човека така и върху обкръжаващият го свят.

Според древния човек музиката е израз на Вселената, а Вселената е преобраз на музиката.

А великият Лудвиг ван Бетовен казва:

„Музиката е по-възвишено откровение от всяка мъдрост и философия”

 

Music Art Center

e-mail: musicart_center@abv.bg,
e-mail: musicartcenter.info@gmail.com

тел.: 089-732-2146