За нас

music art center_FВ  Мusic art center, се обучават и свирят, както начинаещи така и  напреднали  музиканти от различни възрасти.

Стотици ученици са обучени в Мюзик Арт Център. Десетки от тях се занимават с музика професионално, други просто за удоволствие. 

Тук работят преподаватели с над 20 годишен опит в преподаването и по-млади обучени учители.

Без конкуренция в София школата предлага обучение по различни музикални инструменти като китара, пиано, флейта, укулелецигулкасолфеж, теория на музиката, бузукиарфа и мн.други.

Центъра предлага изучаване на различни инструменти, както за удоволствие и забавление, така и за подготовка и приемане  в музикални училища и академии.

Предлагат се различни програми и услуги за нашите ученици:

Основната цел на нашата работа е дадем качествено обучение по всички дисциплини. За тази цел сме събрали едни от най-добрите квалифицирани учители в своята сфера.

colageУниверситетски преподаватели, доктори по музика и рисуване, магистри по музикални инструменти, както и инструменталисти и студенти изявяващи и преподаващи на различни места.

Много е важно учителите освен добри музиканти да имат и педагогическо музикално образование за да могат да преподават и обучават деца. Методика на обучението, дидактика, възрастова и музикална психология, са съществени неща в преподаването.

Всички наши ученици китаристи могат да вземат участие в популярния Младежки китарен оркестър „София„, където развиват много умения и натрупват опит.

 

Kitaren orkestur

Концерт в НДК

Всяка година учениците участват в концерти организирани от школата а най-добрите взимат участие в международни конкурси и фестивали.

grupovo obuchenie

Китарния оркестър

Има възможност за съботно-неделни часове, както и уроци през лятото и ваканциите.

Ние се опитваме да правим нещата както трябва. Прилагаме творчески методи, но и се придържаме към утвърдени методики на обучение. Организираме семинари, майсторски класове, концерти. Утвърждаваме нови идеи и концепции за усъвършенстване.

„Във всяка област на изкуството ще намериш може би десет процента хора, които са креативни и оригинални  – останалите обикновено следват и копират“. -Хю Хопър 

Ние се смятаме за тези, които са оригинални и креативни.

Другите ще ги познаете лесно.

Музиката освен приложна и практическа роля има нещо по-дълбоко и голямо а именно да възпитава, обогатява и изгражда духовното в човека. Характерно още за древността било идеала за музиката като могъща сила, способна да въздейства както върху човека така и върху обкръжаващият го свят.

Според древния човек музиката е израз на Вселената, а Вселената е преобраз на музиката.

А великият Лудвиг ван Бетовен казва:

„Музиката е по-възвишено откровение от всяка мъдрост и философия”

 

Music Art Center

e-mail: musicartcenter.info@gmail.com
e-mail: musicart_center@abv.bg,

тел.: 089-732-2146