Курс по компютърен нотопис

Искате да се научите да пишете ноти, партитури, щимове. Искате да нотирате своята музика, бързо и лесно. Заповядайте на курса по компютърен нотопис с Мюзик Арт Център.

Това е за любители и ценители, аматьори и музиканти, ученици, студенти и възрастни. За всички, които искат да са в крак с времето или просто да се научат на нещо ново и полезно.

Ако искате да записвате своите музикални идеи, песни и композиции, да слагате текст, да отпечатвате музика за изпълненията си, да разписвате ноти за деца или група, бенд, камерни формации.

Ако искате да пишете по-сериозни произведения или просто да сложите акорди с ноти и табулатури за вашата китара, това е курса за Вас. 

Курса по музикален компютърен нотопис включва запознаване с една или двете най-използвани музикални програми в света SIBELIUS и FINALE.

Курса е първо ниво начинаещи.  В рамките на един месец курсистите, ще получат основни познания за работа с най-добрите музикални програми в света.

Преподавателите са и професионални педагози, които могат да Ви обяснят и теорията на музиката и казусите, които ще възникват.

С набирането на нотен текст и различни партитури, Вие неусетно, ще научите и правилата в музиката.

Самите програми имат и обучаващ характер, като поправят и сигнализират, за допуснати грешки.

Групите са малки. На всеки курсист, се предоставя компютър и място за работа.

Единственото, което трябва да носите е тетрадка или тефтер за писане.

Залата ни предразполага за работа в спокойна и уютна обстановка. На разположение са мултимедия при необходимост, телевизор за визуализация, флипчарт, слушалки и т.н.

Заниманията ще се провеждат в понеделник или четвъртък от 18:30 ч. по 2 учебни часа/45мин. 

ЦЕНА: 90лв/ МЕСЕЦ

 
За повече информация и записвания, се обаждайте на телефоните на школата.

Очакваме Ви!

НОВА ГРУПА:  ДО ЗАПЪЛВАНЕ НА МЕСТАТА

Music Art Center

e-mail: musicartcenter.info@gmail.com
e-mail: musicart_center@abv.bg,

тел.: 089-732-2146