Прием и записвания

Мюзик Арт Център, обявява прием през новата учебна 2018 / 2019 година на деца младежи и възрастни, желаещи да свирят на класически музикални инструменти.

Обучаващите могат да се запишат в направленията: пиано, китара, цигулка, флейта, арфа, народно и оперно пеене, бузуки, солфеж и др.

Уроците биват индивидуални и групови. 
Запазена марка на школата са камерните състави и оркестри, където учениците взимат участие.

Предлага се и музикални занимания за най-малките от 1 до 5 години. Ранното музикално обучение, способства за развитието на редица качества и умения на децата.

Мюзик Арт Център е школа за изкуство и култура. Тук се обучават над 200 деца, младежи и възрастни. Преподавателите са музикални педагози, които се стремят не само да научат децата да свирят на музикален инструмент а и да ги накарат да обичат музиката и изкуството, да откриват красотата в нея и да получат тази емоционална чистота която тя носи.

Уроците се насрочват в удобно време за всеки. Заниманията могат да бъдат от 9 до 19ч. Събота и неделя също са включени в графика.

Родителите на учениците до 12 годишна възраст, получават емейл на всеки три месеца, писмена оценка за развитието на детето и постигнати резултати.

За повече информация и записвания се обадете или пишете на адресите на школата:

Music Art Center

https://www.musicart-center.com
musicartcenter.info@gmail.com
тел.: 089-732-2146