Оnline уроци по музика

Направихме нашите студия за онлайн уроци за настоящите ни и бъдещи ученици в школата.  За да не забравяте нещата, които сте учили. За да подържате постигнатото ниво. За да напредвате и да се развивате.

Онлайн уроци по китара, пиано, арфа, флейта, цигулка, теория на музиката и др.

Наред с редовните ни занимания в школата, предлагаме и онлайн уроци от нашите музикални педагози.

Стотици уроци месечно в над 10 държави.

Даваме уроци в Англия, Ирландия, Германия, Австрия, Гърция, Чехия, Нидерландия, САЩ и др.

Преподаването на уроци по музика онлайн, дистанционното обучение по интернет става все по-популярно в днешната компютърна ера.

Онлайн обучението предлага уникален интерактивен модел на възприятие, насочен към обучаемия чрез новите технологии. 

Това е незаменим инструмент за днешните преподаватели и е най-модерния и ефективен начин да получиш знания и умения независимо на какво разстояние се намираме един от друг. 

Модерните технологии, правят нещата възможни. Можем да се виждаме, да се чуваме, да си пращаме учебници, ноти, партитури, да обсъждаме музикални произведения и теоретични дисциплини. 

Това един удобен начин за малки и големи, начинаещи и напреднали да получат своя урок по музикален инструмент и теория и да напреднат в своето обучение.

Нямате ограничение от града, селото и държавата в която живеете. Не се интересувате дали вали дъжд, сняг или не ви се излиза в жегата.

Няма значение дали върлува грип, корона вирус или сте леко неразположен. Вие може да не прекъсвате своето обучение по музикален инструмент и да прекарате повече време в къщи.

Ще си спестите пътуване с метро, автобус, трамвай, кола и големите задръствания докато дойдете на урок.

А можете да си хапнете и малко чесънче противовирусно 😉 и никой да не разбере.

Веднага след, като приключи заниманието, Вие може да практикувате наученото в къщи.

Всичко, от което се нуждаете е интернет, компютър или таблет, спокойно пространство за уроци, музикален инструмент и Желание.

За знанието и желанието, няма граници и препятствия.

За онлайн обучението разполагаме с най-добрите педагози, първокласни камери за да получите добър образ, професионални микрофони и аудио интерфейс за да чувате хубав звук. Големи колони и студиини слушалки за да ви чуваме и голям екран за да ви виждаме.

Ние ще Ви изпратим учебници и нотни материали за обучението. Ще получавате домашна работа и ще следим вашият прогрес. 

Ако нямате музикални инструменти и сте в София, предлагаме пиана/различни модели синтезатори/ и китари под наем на символична цена. 

Връзката се осъществява със специална платформа с онлайн и видеоконферентна среда за обучение в реално време, или с познат софтуер за видеовръзка.

Нашите учители за които може да запишете урок от всяка една точка на света: 

Онлайн уроците са по 50 минути.

Иван Пенчев – цигулка

Солиста на Софийската филхармония и „Кварто Квартет“ един от най-добрите български музиканти, концертмайстор в многобройни международни оркестрови формации под диригентството на великия Клаудио Абадо, Карл Сейнт Клер, Росен Миланов, Невил Маринър, Емил Табаков, дава онлайн уроци за начинаещи и напреднали цигулари.

Валентин Бузов – китара

Музикален педагог, автор на книги, учебни помагала, пиеси за соло китара и камерни оркестри, награден с дипломи за принос за развитието на класическата китара в България. Основател и ръководител на Младежкия китарен оркестър „София“, приветстван лично от президента на България, въвел стотици ученици в света на китарата, дава уроци на начинаещи и напреднали музиканти.

Деница Димитрова – Арфа

Най-международно признатата българска арфистка от младо поколение, солиста на Софийската опера и Ливанската филхармония, гост арфист на Кипърския Симфоничен Оркестър, делила една сцена със световни звезди, като Пласидо Доминго, Хосе Карерас, дава уроци на малки и големи начинаещи и напреднали арфисти.

Д-р Ставри Ангелов – пиано, солфеж

Завършил в България, специализирал дирижиране на оперно-симфоничен оркестър в Берлин – Германия, музикален педагог, диригент, аранжор, композитор, Ставри е един от най-уважаваните специалисти. Дава уроци на начинаещи и напреднали ученици, готви и консултира за прием в музикални училища и академии.

Всички преподаватели от Мюзик Арт Център, може да видите в менюто Учители.

За повече информция се обадете или пишете на телефоните и мейлите на школата.

Заплащането е предварително на банковата сметка на Music Art Center. 

Записванията за часове стават седмица предварително!

Онлайн занимания без граници и възможности. 

Още от най-новите ни уютни студиа.

IBAN: BG 51 STSA 930 000 220 36 214
BIC STSABGSF
МЮЗИК АРТ ЦЕНТЪР ЕООД

Music Art Center

e-mailmusicartcenter.info@gmail.com

тел.: 089-732-2146