Music Together – Занимания за деца

MUSIC TOGETHER в България

MUSIC TOGETHER е американска музикална система за първи път в България.

Тя е международно призната програма за деца до 6 годишна възраст.

Само в Music Art Center, може да посетите нашите страхотни и иновативни музикални занимания, в които музиката, движението, ритъмът, играта са в основата на нашите музикални преживявания.

Музикалната система Music Togheter, свързва повече от 3000 общности и семейства в над 40 страни по света.

MUSIC TOGETHER  вярва, че всяко дете е музикално.

Силните страни на програмата са в уникалния музикален материал, голямото разнообразие и съвременно звучене: различни аранжименти, стилове, тоналности, ритми, музика на различни народи – модерни и традиционни песни, еднакво интересни както за деца, така и за родители.

Измислят се думички и мелодии и повторението не е отегчително, защото е различно. Забавлението от правенето на музика е основна цел, но програмата е не само развлекателна. Тя изгражда когнитивни, социални, емоционални и музикални способности на децата.

Тъй като програмата е повече на английски, вашето дете може да упражнява и усъвършенства езика с чудесната музика и песните на MUSIC TOGETHER.

На нашите занимания вие получавате много неща, като оригиналните дискове, интернет код за достъп до допълнителни материали, лицензираните учебници и песнопойки на програмата с които може да работите в къщи и т.н.

Групите са малки, затова запазете вашите места още сега.

Заниманията са с български лицензиран преподавател от Music Together USA.

Заниманията са в неделя в 10ч в залата на Music Art Center, продължават 45 мин и е само с предварително записване. 

Цените на посещения са 20лв и включват занимание с дете и родител, както и всички материали за обучението написани по горе.

Може да видите и детските музикални занимания на Български език, които са в събота от 10ч. Тук: Музикални занимания за деца   

ВАЖНО! Харесайте и Фейсбук страницата на школата за да виждате актуалната информация за часовте и дните за заниманията ТУК: Music Art Center

Music Art Center

e-mailmusicartcenter.info@gmail.com
e-mail: musicart_center@abv.bg,

тел.: 089-732-2146