Tийм билдинг /team building/ програма

Музикална Team Building /тийм билдинг/ програма.

Музикален Тийм билдинг за групи и колективи

Музикалния Тийм билдинг, е едно от най-уникалните неща за сплотяване, обединяване, и успоредно с това за забавление на група хора и колектив.

Музикалните групови занимания, развиват редица качества и умения в човека. Наред с това възможността да си част от нещо, което създаваш в момента, музика, парче, изкуство е велико.

Тук се набляга на музикалната емоция, която се пресъздава от участниците. Тоновете в пространството, синхрона от музикалните инструменти, струните, които отекват и се сливат с мелодията и хармонията. Това е силата и истинското значение на музиката.

Тийм билдинг програма

Музиката сплотява и обединява хората, открива и развива духовното в човека. Възможността ти да свириш и участваш в тази магия, както е при тийм билдинга/team building/ е несравнимо богатство.

Развиването и заниманието с творчески неща и в частност на музика, допринася за по-креативно мислене във всички други сфери на живота. Фактите говорят за редица, велики учени, мислители, гении, лекари, президенти, компютърни специалисти, политици, които наред с техните сфери са свирили и на музикален инструмент и са развивали някакъв вид изкуство.

Нaшите програми са интересни и единствени от този вид. Ние предлагаме китарна, укулеле програма, както и смесена и много интересна китара-укулеле тийм билдинг/ team building/ програма.

В нея могат да вземат участие хора от различни професии, които никога не са свирили на китара или укулеле /за тях емоцията е голяма/, както и хора които могат да свирят на инструмент.

Music Art Center

e-mailmusicartcenter.info@gmail.com
e-mail: musicart_center@abv.bg,

тел.: 089-732-2146